Vraag vrijblijvend een brochure aan

Contact

Heb je interesse om onze brochure met prijzen van animaties te ontvangen? Vul het formulier in, stuur een mailtje of bel. We reageren binnen een werkdag.

Ted Griffioen | Eigenaar en tekstschrijver

Creative Beards
Schaverijstraat 6
3534AS Utrecht

info@creativebeards.com
06-18167299

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
200 tevreden opdrachtgevers
1000 animaties en infographics
14 jaar ervaring
Beeld van handen die schudden ter illustratie van goede samenwerking met animatiestudio Creative Beards

“Ik heb een prettige (professionele) klantervaring gehad met Creativebeards. Ze hebben ons uitstekend geholpen met de vormgeving tijdens onze campagne om IFD bouwen breder op de kaart te krijgen!”

Alexander Bletsis - Provincie Noord-Holland
Beeld van bulleye op dartbord ter illustratie van goed resultaat animatiebureau Creative Beards

“Fantastisch samengewerkt met Creative Beards met het maken van een animatie over Bestuurscoaching vanuit de KNVB. De kwaliteit om oprecht mee te denken op de inhoud, structuur aan te brengen in het proces en zich onderdeel van een ontwerpteam te maken, waardoor de kwaliteit van de animatie enorm toeneemt.”

Michel van Ginkel - KNVB
Beeld van ster ter illustratie van positieve beoordeling van animatiebedrijf Creative Beards

“Een beleidsvisie omzetten naar een vlotte animatie met pakkende tekst; dat is waar ze bij Creative Beards goed in zijn! Ze hebben voor ons een video opgeleverd die bijzonder goed ontvangen wordt. Ze zijn betrokken, snel en richten het proces zo in dat er voldoende ruimte is voor feedback. Creatieve oplossingen maken het eindresultaat effectief én verrassend!”

Floor Vierboom - Rotterdam Sportsupport
Beeld van diamant ter illustratie van kwaliteit leveren door animatiebureau Creative Beards

“De samenwerking met Creative Beards was zeer positief, op zowel het werkproces als het creatieve proces. Met een als resultaat een informatief, duidelijk en to-the-point animatievideo. De video geeft in 2 minuten precies de benodigde informatie aan de kijker, en dat is erg belangrijk voor de bewustwording binnen onze organisatie.”

Laurens de Lange - Universiteit Utrecht
Beeld van duimpje omhoog ter illustratie van goed gedaan door animatiebedrijf Creative Beards

“De samenwerking was op alle vlakken heel prettig: het contact liep gesmeerd, de lijnen waren kort en Creative Beards kwam met een strakke en realistische planning. Door de juiste vragen te stellen en te filteren, heeft Creative Beards ons goed geholpen om het nieuwe beleidsplan te vertalen naar een korte, krachtige, praktische én aantrekkelijke animatievideo.”

Marit Wichers - Nevobo