We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, want een goede film maak je samen

Ontmoet de baarden Bekijk onze klanten

De baarden

Bij ons heb je één aanspreekpunt, waarmee je snel kunt schakelen

Ted

Ted

Tekstschrijver

Ted is tekstschrijver en strategist. Dankzij zijn jarenlange theaterervaring kan hij levendige verhalen schrijven mét een punchline. Ted zit bovenop de ontwikkelingen van social media en houdt van het uitdenken van marketingstrategie.

Manne

Manne

Designer / Animator

Manne is animator en beeldkoning. Bij de Baarden staat hij aan het visuele roer en zet hij alle ideeën om in beelden die mooi zijn én communiceren. Manne zet animaties en complete campagnes vanuit stilstand in beweging!

Erik

Erik

Tekstschrijver

Erik is tekstschrijver en verhalenverteller. Hij zet complexe materie moeiteloos om naar een duidelijk verhaal en weet als encyclopedie van het bedrijf overal wel iets vanaf. Erik is de Baard met het bouwinzicht en zorgde al voor verschillende decors voor televisie.

Sjoerd

Sjoerd

Illustrator

Sjoerd is illustrator en grafisch wonder. Hij heeft zoveel stijlen tot zijn beschikking dat we hem bijna stijlloos zouden noemen. Sjoerd is een perfectionist tot op de grafische millimeter en heeft tegelijkertijd een brede kijk op communicatie, zowel in print als op het web.

Freelancer of stagiair

Freelancer of stagiair

We werken graag samen met vriendelijke mensen, die mooie dingen maken en strakke deadlines kunnen halen. Herken je je hier in? Stuur dan eens een mailtje om kennis te maken. Je hoeft geen baard te hebben (maar het zou wel te gek zijn).

Onze klanten

We geloven in duurzame relaties en zijn trots op de samenwerking met onze terugkerende opdrachtgevers:

Rabobank
KNVB
Gemeente Utrecht
Pure Energie
NTR
Rijkswaterstaat
FNV
NOC NSF
Alzheimer Nederland
Van Gogh Museum
Provincie Noord-Brabant
Utrecht Science Park

Testimonials

Contact

Kom eens bij ons op de koffie in Utrecht

+31 30 737 0984

Schaverijstraat 6
3534AS Utrecht
info@creativebeards.com

Privacy Statement