We halen onze deadlines door een transparante 10 stappen planning en goed projectmanagement

Bekijk de Baardmachine Lees over onze werkwijze

Werkwijze

1. Conceptfase

We beginnen elke opdracht met een goed gesprek en briefing. Op basis daarvan maken we een concept met aandacht voor strategie, tekst, beeld en marketing.

Werkwijze

2. Offertefase

Onze projectprijzen zijn fixed-fee, zonder verborgen kosten. De inschatting van onze uren baseren we op urenregistratie uit vergelijkbare voorgaande opdrachten.

Werkwijze

3. Tekstfase

We schrijven een scherpe tekst met als vuistregel 130 woorden per minuut. Er is voldoende ruimte voor feedback, waarbij we bouwen op de inhoudelijke blik van onze opdrachtgevers.

Werkwijze

4. Storyboard

Op basis van het concept en de tekst maken we een storyboard. Deze visualisatie van de verhaallijn presenteren we in schetsvorm, zodat er ruimte is om ons bij te sturen.

Werkwijze

5. Voice-over fase

We werken graag samen met bekende stemacteurs of sprekers uit het netwerk van de klant. Maar we hebben ook een eigen database met professionele voice-overs waar we een voorstel uit kunnen doen.

Werkwijze

6. Filmfase

We maken opvallend design op basis van een bestaande huisstijl of iets compleet nieuws. We animeren het design en doen filmopnames in onze eigen studio, bijvoorbeeld bij een stop-motion film.

Werkwijze

7. Bewerkingsfase

Na een filmshoot editen we de beelden ritmisch op de voice-over of muziek. Ook passen we kleurcorrectie toe om het visueel nog aantrekkelijker te maken.

Werkwijze

8. Compositiefase

We maken sound design en muziekcomposities op maat voor elke film. Goed geluid is onmisbaar; het brengt de film tot leven en geeft het extra persoonlijkheid.

Werkwijze

9. Aanleveringsfase

We leveren een eerste versie van de film af waar tekst, beeld en geluid mooi samenvallen. Bij eventuele feedback passen we de film op de laatste punten nog aan en sturen we de eindversie op.

Werkwijze

10. Afrondingsfase

Als de opdracht klaar is komen we graag op een eindgesprek. We bespreken hoe het project is gegaan en geven advies om de filmvertoning en filmpromotie tot een succes te maken.

Contact

Kom eens bij ons op de koffie in Utrecht

+31 30 737 0984

Schaverijstraat 6
3534AS Utrecht
info@creativebeards.com

Privacy Statement