We halen onze deadlines door een transparante werkwijze en goed projectmanagement

Bekijk ons 10-stappenplan

Werkwijze

1. Conceptfase

We beginnen elke opdracht met een goed gesprek over de inhoud, het doel en de doelgroep. En natuurlijk hoe we hen het beste kunnen bereiken: met een uitleganimatie, infographic of andere visuele content.

Werkwijze

2. Offertefase

Onze projectprijzen zijn fixed-fee, zonder verborgen kosten achteraf. We maken een planning met een haalbare deadline en genoeg ruimte voor overleg en feedback.

Werkwijze

3. Tekstfase

Op basis van de briefing schrijven we een korte en bondige tekst. Deze tekst pingpongen we een aantal keer heen en weer, zodat we bijgestuurd worden door de inhoudelijke blik van onze opdrachtgevers.

Werkwijze

4. Storyboardfase

Nadat de tekst in hoofdlijnen goedgekeurd is, begint het visuele vuurwerk. Tijdens de storyboardpresentatie laten we zien hoe de animatie eruit komt te zien en hoe het beeld samenhangt met de tekst.

Werkwijze

5. Voice-over fase

We stellen verschillende voice-overs voor, die bij het onderwerp en de doelgroep passen. Na goedkeuring van het storyboard nemen we de voice-over op en maken we een vlotte edit.

Werkwijze

6. Designfase

We zijn thuis in verschillende design en illustratie stijlen. We kunnen werken in een bestaande huisstijl of we creƫren een nieuwe stijl.

Werkwijze

7. Animatiefase

Op basis van de voice-over en vormgeving, maken we een vloeiende animatie met mooie transities tussen de scenes.

Werkwijze

8. Compositiefase

Als de uitleganimatie klaar is, brengen we de film tot leven met sound design. Bij sommige animaties maken we ook een muziekcompositie, zodat de film extra vaart en persoonlijkheid krijgt.

Werkwijze

9. Aanleveringsfase

Na een paar weken vormgeven, animeren en sound design sturen we de eerste versie op. Na feedback leveren we de eindversies aan, plus extra promotiemateriaal zoals stills uit de animatie.

Werkwijze

10. Afrondingsfase

Als de opdracht afgerond is, bespreken we het proces en eindresultaat. Ook geven we graag advies voor een succesvolle vertoning van de uitleganimatie en tips voor online promotie.

Contact

Mail of bel ons voor een kennismakingsgesprek

+31 6 18 16 72 99

Schaverijstraat 6
3534AS Utrecht
info@creativebeards.com

Privacy Statement.
Algemene Voorwaarden.